Zonnepanelen

Solarverbetering staat garant voor de levering en installatie van A-merken zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke merken zonnepanelen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor zonnepanelen. Hieronder staan de zonnepanelen die wij leveren en installeren.

AEG

AEG zonnepanelen zijn onderdeel van de AEG familie, een bekend Duits merk in de consumentenelektronica met meer dan 100 jarige Duitse traditie. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld met oog voor het visuele aspect volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren heeft AEG haar productgarantie op de zonnepanelen zelfs verhoogt naar 20 jaar in tegenstelling tot de standaard 10-12 jaar die bij veel andere merken van toepassing is.

AEG
AEG Mono Full Black
AEG Mono Full Black 310WP
AEG Mono Ultra Full Black 310WP
AEG half cel
AEG Half Cel Mono Full Black 325WP

DMEGC

Solar Energy is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

De Hengdian Group DMEGC Magnetics is onderdeel van het nog omvangrijker Hengdian concern, één van de grootste private ondernemingen in China. Naast de fabricage van magneten en zonne-energie producten heeft de groep o.a. activiteiten in de chemie, elektronica, farmacie, toerisme en entertainment. Sinds 2019 is DMEGC benoemd tot Tier 1 fabrikant!

DMEGC
dmegc mono full black
DMEGC Mono Full Black 310WP

Datasheet

dmegc mono full black
DMEGC Half Cel Mono Full Black 325WP
Naast de genoemde merken kunnen we op verzoek uiteraard ook andere merken zonnepanelen leveren en installeren.