Over Solarverbetering

Solarverbetering in Rijswijk biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid met behulp van een zonnepanelen-systeem onafhankelijk en op een duurzame manier zelf energie op te wekken. Het besparen op de energierekening én tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu zijn onze motivatie om graag uw partner te zijn bij het aanschaffen van een zonnepanelen-systeem.

Solarverbetering is opgericht door Anja, Dirk, Denis en Robbert, en is mede gedreven door onze opleiding Climate & Environment (ruimte ontwikkeling), ontstaan uit passie voor duurzame energie en de wens een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving. Solarverbetering is gevestigd in de Randstad (Rijswijk), maar doet projecten door heel Nederland waarbij we nauw samenwerken met ervaren lokale installateurs en betrouwbare leveranciers.  Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u altijd het gewenste zonnepanelen-systeem aanbieden.

Solarverbetering realiseert zich dat de zonnepanelen branche voor u als klant nogal onoverzichtelijk kan zijn. Bij Solarverbetering staan uw specifieke situatie en wensen centraal. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen, streven wij er naar om het hoogste rendement voor uw woning of bedrijfspand behalen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren bij uw keuze en zorgen voor een snelle en vakkundige installatie. Zo bent u er zeker van dat u het gewenste resultaat behaalt uit uw investering, tevreden klanten zijn immers de beste reclame voor ons.

Lees meer over onze A-kwalitieit zonnepanelen en welke projecten wij voor tevreden klanten hebben uitgevoerd. Of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Onze adviseurs helpen u graag met de best passende zonnepanelen voor uw dak!